LUCKY4DOGS
hondentraining - puppyopvoeding - gedragsobservatie- hondenpension in huiselijke omgeving- hondenuitlaatservice -aluminium (auto)bench op maat

Aanbod

  • Hondentraining- Puppyopvoeding

Lucky4Dogs helpt graag vanaf het moment dat uw trouwe viervoeter deel gaat uitmaken van uw gezin. Hiermee wordt bedoeld dat baasjes begeleid worden in het opvoeden. Hieronder valt het aanleren van een goede communicatie tussen mens en dier, de hond inzicht geven in de mensenwereld, socialisatie en het aanleren van de basisvaardigheden. Vaak is het effectiever om in een prikkelarme omgeving de hond op te voeden met een hondentrainer aan huis. Tevens kunnen de aandachtspunten of 'problemen' in de thuissituatie direct aangepakt worden. Dit kan een mooie aanvulling zijn op de hondenschool waar hij de basisvaardigheden verder kan ontwikkelen met meer prikkels.

Een hond opvoeden betekent dat hij weet wat hij wel en niet mag, dat hij u erkent als baas en dat u met de hond op verschillende plaatsen en situaties kan komen zonder dat dit problematisch is voor u, de hond en voor anderen. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kunnen we u begeleiden in de juiste aanpak zodat de hond zich veilig kan voelen en iedereen optimaal kan genieten van het nieuwe gezinslid.

Lucky4Dogs biedt naast de opvoeding van honden ook hulp bij gedragsproblemen. Hierbij kunt u denken aan angst voor andere mensen of andere honden, overmatig blaffen, opspringen naar bezoek, bijtgedrag, happen naar voorbijgangers of fietsers, trekken aan de leiband, gezagsproblemen, etc. We gebruiken meerdere trainingsmethoden waarbij de positieve insteek de voorkeur heeft. We kiezen samen welke methode het beste aansluit bij u en uw hond. 


  •  Gedragsobservatie

Lucky4Dogs maakt het mogelijk om uw hond gedragsmatig te laten observeren (bij ons of in de thuissituatie) op het moment dat uw hond dusdanig problematisch gedrag laat zien waardoor een time-out wenselijk is. Daarna kan er samen een plan gemaakt worden welke aanpak het best past bij uw hond. 


  •  Trainen van wedstrijdhonden en werkhonden

Lucky4Dogs biedt de mogelijkheid te coachen bij het africhten van uw hond met als doel het spelen van gehoorzaamheidswedstrijden. Er kan ingestoken worden op het afwerken van bepaalde wedstrijdonderdelen en het leren van technieken zodat het maximale uit uw hond gehaald kan worden. We hebben het aanbod om puppy’s klaar te stomen als werkhond. Ze leren onder andere gehoorzaamheidsvaardigheden, het speur- en pakwerk.


  • Hulphond

Lucky4Dogs kan hulphonden naar ieders wens opleiden. Uw wensen zullen vooraf besproken worden waarna er samen op zoek gegaan wordt naar een geschikte pup. Vanaf dan kan een intensief opleidingstraject beginnen. Na ongeveer 8 maanden zal de baas betrokken worden in de opleiding die op verschillende plekken van de nieuwe leefomgeving zal plaatsvinden. Deze honden zullen niet gecertificeerd zijn als hulphond met de reden dat deze honden vaak erg duur zijn wat voor veel mensen financieel niet haalbaar is. Daarom dat we mensen toch de mogelijkheid willen bieden om eigenaar te worden van een goed getrainde hulphond.


  • Hondenpension in huiselijke omgeving

Gaat u op vakantie, een dagje of weekendje weg, heeft u een lange werkdag of staat er een opname in het ziekenhuis gepland? Bij Lucky4Dogs kunt u terecht voor opvang van uw hond voor een bepaalde periode. Ons pension is erkend door Dierenwelzijn (onder het nummer HK40707786). De honden worden opgevangen in ons huis in een roedel samen met onze eigen honden. Ze hebben een vrije inloop in huis en naar de grote afgezette tuin, waar de honden zich samen kunnen vermaken en hond kunnen zijn. Wij mogen tot en met 10 honden opvangen (inclusief onze eigen twee honden). De honden zijn onderdeel van ons gezin op het moment dat ze hier verblijven. Ze krijgen veel persoonlijke aandacht, worden verwend, kunnen spelen met ons en de andere honden maar krijgen ook de nodige relaxtijd. We zorgen ervoor dat elke hond krijgt waar hij of zij behoefte aan heeft; of dat nu een extra speelmoment is, een extra rustmoment of een extra knuffel.

De honden lopen de gehele dag vrij rond. Dat betekent dus ook dat wij 24 uur per dag honden om ons heen hebben. Om die reden hebben wij exclusiecriteria; een hond zal naar ons idee wel in het ‘plaatje’ moeten passen om het voor ons, maar ook voor de hond zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn zoveel als mogelijk thuis samen met de honden maar het is niet mogelijk om elke minuut van de dag thuis te zijn (denk aan het doen van een boodschap, zoontje naar school brengen, etc.). Honden die verlatingsangst hebben kunnen wij daarom geen plek bieden bij ons. Dit geldt ook voor (jonge) honden met sloopgedrag. Mochten honden schade aanbrengen in ons huis, verhalen we de kosten op de eigenaar. De hond dient meeverzekerd te zijn op de Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering. We plannen altijd een kennismaking met de honden en hun baasjes om het gedrag van de hond in de roedel te observeren. Ook spreken wij een ‘probeerdag’ af waarna we samen beslissen of de hond in ons concept past en of de hond zou kunnen wennen in ons pension (de probeerdag is aan hetzelfde tarief als dagopvang). We zien graag dat de honden een fijne tijd hebben bij ons.

Exclusiecriteria:
-niet-gecastreerde reuen
-onjuist of niet-gevaccineerde honden
-honden met verlatingsangst
-honden die overmatig blaffen
-honden die niet sociaal zijn naar andere honden en naar kleine kinderen
-volwassen honden/puppy’s die sloopgedrag laten zien
-loopse teven; dit levert voor de teef teveel stress op, er bestaat een risico op dekking waardoor schijnzwangerschap kan optreden en ook de reuen hier in
 huis zijn niet meer in bedwang te houden. Gelieve zelf in te schatten in welke periode uw teef loops zou kunnen worden. Mocht uw vakantie vallen in de
 periode waarin de teef loops kan worden dan is   het niet mogelijk om de hond op te vangen in ons pension.
-volwassen honden/puppy’s die niet zindelijk zijn
-onverzorgde honden (vlooien, wormen, extreem onverzorgde vacht)


Belangrijke afspraken met betrekking tot het pension:
-Vanaf 1 januari 2022 laten wij geen niet-gecastreerde reutjes meer verblijven in verband met markeergedrag in huis. In hun eigen omgeving laten ze dit gedrag niet zien maar omdat hier veel verschillende geurtjes van andere honden zijn, zien we dat dit gedrag zich hier steevast voordoet om het
territorium af te bakenen in de nieuwe omgeving. Chemische castratie is ook mogelijk voor ons, indien dit ook tijdig toegediend wordt.


-In samenspraak plannen we een tijd waarop de hond wordt gebracht en opgehaald. Wij vragen u met klem om deze tijden te respecteren. We hebben geen werkende bel in huis (onze bel dient als camera met bewegingssensor) waardoor we de klanten verplichten om zich aan de afgesproken tijden te houden. Verwachten wij u niet, dan staat u voor een gesloten deur. Wij hanteren een strikte planning voor het halen en brengen van honden, nieuwe kennismakingen en eventuele andere afspraken. Anders wordt het hier in huis één grote chaos omdat er meerdere mensen tegelijkertijd aan de deur staan of omdat ze overlappen met privé-afspraken van ons gezin. Zo kunnen we niet de rust in huis bewaren die wij wensen voor onszelf en de honden. We streven ernaar alles soepel te laten verlopen en iedereen de welverdiende aandacht te geven. Mochten jullie eerder of later de honden willen ophalen, laat ons dan iets weten 30 minuten op voorhand.


-Tijdens een kennismaking mogen de baasjes onze werkwijze zien, vragen stellen etc.  Echter, bij het brengen nemen we de honden aan in de inkomhal en dragen we de honden daar ook over bij het ophalen. Zo kunnen we de rust binnenshuis bewaren voor de andere honden. Als er meerdere keren per dag mensen in huis komen, zorgt dit voor onrust en een nieuwe dynamiek in de roedel. Dat willen wij voorkomen. Tijdens een kennismaking regelen wij dit heel bewust, doordat we de honden één voor één laten kennis maken met elkaar. Dat doen we ook als er een nieuwe hond wordt gebracht. Daarom dat we dus ook vragen de tijden te respecteren zodat we weten wanneer we bezoek kunnen verwachten.


- Let op: 
Wij zijn op zondag gesloten betreffende halen en brengen, wij vangen die dag wel gewoon honden op.
De overige dagen zijn wij na 19:30 gesloten en kunnen er geen honden meer gebracht of opgehaald worden.

 
-Het vaccinatieboekje zijn jullie verplicht bij elk bezoek mee te geven zodat wij zeker weten dat de benodigde vaccinaties gegeven zijn. Dit is een eis die aan ons gesteld wordt door de inspectie om de gezondheid van de honden te kunnen waarborgen. Geen geldige vaccinaties en geen boekje, geen opvang voor de hond! Als desondanks blijkt dat de hond tijdens het verblijf niet gevaccineerd is conform de eisen, dan zijn wij genoodzaakt om de hond op uw kosten te laten vaccineren bij onze eigen dierenarts. We brengen een extra kost in rekening van €25 als wij met de hond naar de dierenarts moeten gaan (tijd/reiskosten). Vaccinaties die verplicht zijn om te kunnen verblijven in ons pension zijn: Hondenziekte, kattenziekte en Hepatitis (DHP) en Kennelhoest. De vaccinaties dienen gegeven te worden 14 dagen voor de opvangperiode en mogen de geldigheidsduur hebben van 1 jaar. Let op: tijdens een probeerdag dient de hond ook juist gevaccineerd te zijn. 


-De eigenaar draagt zelf zorg voor het meegeven van de voeding en eventuele medicatie van de hond.


-Het te betalen bedrag is steeds het volledig aantal gereserveerde dagen, de dag van brengen en ophalen inbegrepen. Met andere woorden; als u ervoor kiest de hond eerder op te halen dan gereserveerd, dan betaalt u alsnog de gereserveerde dagen. Op zo’n korte termijn kunnen wij vaak geen andere honden meer inplannen. De betaling geschiedt bij het ophalen van de hond.

 
-Tijdens de kennismaking wordt er een contractformulier ingevuld waarop alle gegevens van u en uw hond vermeld staan. Bij het ondertekenen van dit
formulier, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden (terug te vinden onder kopje 'algemene voorwaarden').

 
-Aangezien er de laatste jaren veel teken zijn, verzoeken wij in het belang van de hond om hen te beschermen hiertegen.
Ook is het verplicht dat de honden behandeld zijn tegen vlooien en dat ze ontwormd zijn. Wanneer we tijdens het verblijf bij ons vlooien of wormen   opmerken bij uw hond behandelen we deze daarvoor. De kosten zijn dan voor uw rekening.

- Voordat de hond gebracht wordt naar ons pension, gelieve uw hond bij u thuis goed uit te laten. Alstublieft niet bij onze buren op het terrein en niet tegen onze woning. Tevens niet parkeren bij onze buren op nummer 175, zij stellen dit niet op prijs.


VAKANTIE-NIEUWS: Wij hebben vakantie van vrijdag 15 maart tot en met vrijdag 29 maart 2024. 
                                  Ons pension is dan gesloten. 

  • Hondenuitlaatservice

Wilt u uw hond niet naar een pension brengen of is uw hond niet sociaal met andere honden?
Lucky4Dogs biedt de mogelijkheid om uw hond op een afgesproken tijdstip uit te laten, in zijn eigen leefomgeving of op een andere uitlaatplek. Het is eveneens mogelijk dat uw hond in een groep met andere honden uitgelaten wordt, mits dit verantwoord is natuurlijk. In dat geval wordt uw hond opgehaald en zal er op een centrale plek een wandeling gemaakt worden. Voor dit aanbod geldt groepskorting. 


  • Aluminium (auto)bench op maat

Wenst u een kwalitatief goede, op maat gemaakte aluminium bench voor in huis of voor uw auto, bestelwagen of bus? Lucky4Dogs levert goed afgewerkte benches vervaardigd uit geanodiseerd 25 x 25 mm aluminiumprofiel in combinatie met Aluminium Composiet Platen (ACP) van 4 mm dik. Alle benches kunnen voorzien worden van een noodluik en een bumperbeschermer voor het voertuig. Er kan gekozen worden voor verschillende matten als ondergrond en voor een model met een dichte zij- en/of bovenkant of tralies. Ook wordt de mogelijkheid geboden om ter plaatse de bench in te meten en om deze nadien in te bouwen in het voertuig. Er zijn meerdere varianten mogelijk zoals een enkele of dubbele bench (eventueel met uitneembaar tussenschot), een bench met zijdelingse kasten of een bench met onder- of bovenbouwlade. Schroom niet om uw wensen te bespreken. 

E-mailen
Bellen
Map
Info