LUCKY4DOGS
hondentraining - puppyopvoeding - gedragsobservatie- hondenpension in huiselijke omgeving- hondenuitlaatservice -aluminium (auto)bench op maat

Hondentraining- Puppyopvoeding

Lucky4Dogs helpt graag vanaf het moment dat uw trouwe viervoeter deel gaat uitmaken van uw gezin. Hiermee wordt bedoeld dat baasjes begeleid worden in het opvoeden. Hieronder valt het aanleren van een goede communicatie tussen mens en dier, de hond inzicht geven in de mensenwereld, socialisatie en het aanleren van de basisvaardigheden. Vaak is het effectiever om in een prikkelarme omgeving de hond op te voeden met een hondentrainer aan huis. Tevens kunnen de aandachtspunten of 'problemen' in de thuissituatie direct aangepakt worden. Dit kan een mooie aanvulling zijn op de hondenschool waar hij de basisvaardigheden verder kan ontwikkelen met meer prikkels.


Een hond opvoeden betekent dat hij weet wat hij wel en niet mag, dat hij u erkent als baas en dat u met de hond op verschillende plaatsen en situaties kan komen zonder dat dit problematisch is voor u, de hond en voor anderen. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kunnen we u begeleiden in de juiste aanpak zodat de hond zich veilig kan voelen en iedereen optimaal kan genieten van het nieuwe gezinslid.


Lucky4Dogs biedt naast de opvoeding van honden ook hulp bij gedragsproblemen. Hierbij kunt u denken aan angst voor andere mensen of andere honden, overmatig blaffen, opspringen naar bezoek, bijtgedrag, happen naar voorbijgangers of fietsers, trekken aan de leiband, gezagsproblemen, etc. We gebruiken meerdere trainingsmethoden waarbij de positieve insteek de voorkeur heeft. We kiezen samen welke methode het beste aansluit bij u en uw hond.

E-mailen
Bellen
Map
Info