LUCKY4DOGS
hondentraining - puppyopvoeding - gedragsobservatie- hondenpension in huiselijke omgeving- hondenuitlaatservice -aluminium (auto)bench op maat

RECENSIES

10 berichten op 2 pagina's
Edith Soudant
18-02-24 14:06:35
Gisteren onze Rottie Django weer opgehaald na een weekje vakantie.
Django heeft ook genoten van zijn vakantie bij Shelly en Luc en hun zoontje.
Hij heeft veel gespeeld met de andere honden en vermaakt zich daar prima.
We hebben eerst een proefdagje met Django zonder te blijven slapen geoefend, en later is hij eerst een weekend daar geweest, en daarna was hij al goed gewend en voelde zich er steeds meer thuis. Er worden filmpjes gestuurd, waardoor je 4 viervoeter met een gerust hart achter laat, en zo zelf ook van je vakantie kan genieten. De volgende reservering staat alweer. Bedankt en tot de volgende keer!
Dionne Pereboom
09-02-23 14:38:12
Ontzettend blij met Lucky4dogs! Ik heb een 4-jarige pitbull die erg gehecht is aan mij. Een gewone opvang waar ze is een kennel moet verblijven is absoluut niks voor haar. Gelukkig heb ik Lucky4dogs gevonden! Ze is een aantal keer voor een nachtje geweest en in januari voor dik twee weken. Dit is super gegaan! Ze is blij naar binnen gegaan, en kwam twee weken later even blij weer naar buiten! De honden worden super verzorgd en krijgen veel liefde en aandacht. Ook de filmpjes die regelmatig verstuurd worden zijn erg fijn en geruststellend.
Kortom, Lucky4Dogs is een echte aanrader als je op vakantie gaat en je hond ook een fijn verblijf gunt! Dionne & Xefa
Sonja en Eddy Vanspauwen
08-10-22 15:09:19
Wat zijn wij blij dat we de weg naar Lucky 4dogs gevonden hebben voor onze kaninchen ruwhaar teckel. Het was echt een monster in een klein lijfje 🤣. Wandelen (uitlaten) was een hel. Aan het poortje thuis begon hij al te trekken en te blaffen. Dan was elke fietser, wandelaar en zeker een andere viervoeter tegenkomen een ramp🫣. Ook bezoek ontvangen was pure stress ( opspringen en blaffen) Bij Luc was het intake gesprek al een geruststelling ( we voelden al '' het komt goed''. Bij Luc en Shelley voel je ook dadelijk de dierenliefde. Wij werden samen met ons hondje Juul verwelkomt in hun huis met een kopje koffie erbij. Ook Pax en Tess ( hun eigen schatten van honden) werden erbij gehaald. We hebben zonder twijfelen voor 6 lessen geboekt. Deze zijn nu gedaan. We hebben zoveel tips, wandelingen en socialisatie met Luc z'n honden gehad ( geweldig 👌) Onze Juul is nu al een heel ander hondje. Wandelen met hem is nu een plezier. Hij duft nog eens uithalen naar een andere hond. Maar we weten dat we er nog een tijdje moeten aan werken. Ook kunnen we nog steeds terecht via tel. of sms bij Luc als we met iets zitten. Hij probeert altijd wel een oplossing te zoeken. Kortom.... Bedankt Luc en Shelley voor jullie gastvrijheid en jullie tips en hulp. Sonja, Eddy en Juul
Iris Moens
20-07-22 11:40:46
Met een bang hart onze Sam (voor de allereerste keer weg van ons) gebracht naar Shelley en Luc. De volgende dag kregen we reeds een update met filmpje en info over hoe het met hem ging. De huiselijke en warme sfeer stelde ons meteen gerust. Hij werd echt behandeld als een deel van hun gezin. De eerste nachten had Sam wat moeite gehad en Shelley en Luc hebben dat dadelijke aangepakt en opgelost door hem hun volledige aandacht te schenken en hem zelfs op te vangen bij hen op de slaapkamer. De honden krijgen de tijd en ruimte om zich rustig aan te passen aan het nieuwe ritme van het opvanggezin. We zijn echt super tevreden. Wees gerust, je hond is hier ook op vakantie en in goede, zorgende handen!
Ann Willems
11-02-22 13:01:00
Onze hond Caius ,Spinone Italiaanse jachthond mag straks weer naar Luckyfordogs super ...;de eerste keer had ik het moeilijk om hem weg te brengen,nu ben ik echt gerust ;hond is vrolijk zowel bij het brengen als afhalen ,heeft alles in overvloed tijdens de opvang ,vooral liefde en aandacht ,ongelooflijk alles in functie voor het welzijn van de honden ;Ook geweldig de honden vertoeven in de woning samen met het gezin met kindje ,op de meeste plaatsen gaan ze de ren in ,ik moet er niet aan denken .Ook heel fijn zijn de smsjes en de leuke filmpjes die we krijgen ,wat ons betreft voor jullie honden opvang slechts EEN adres .Lucky for dogs .Je kan er zelfs een fijne opleiding op maat verkrijgen en bv een leuke leiband ,hele toffe dingen aan alles is gedacht .Voor de uitbaters, beiden een welverdiende proficiat voor jullie manier van ondernemen .
Stany en Ann ,knuffel van Caius.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen
Map
Info