LUCKY4DOGS
hondentraining - puppyopvoeding - gedragsobservatie- hondenpension in huiselijke omgeving- hondenuitlaatservice -aluminium (auto)bench op maat

Wie zijn wij? 

Wij zijn Luc en Shelley, de eigenaren van Lucky4Dogs. We zijn dit bedrijf gestart omdat we al sinds jongs af aan een voorliefde hebben voor dieren en in het bijzonder voor honden. We hebben zelf een Duitse herder (Pax) en een Mechelse herder (Tess).

Luc houdt zich binnen Lucky4Dogs bezig met het pension, de hondentrainingen, de uitlaatservice en het bouwen van de benches.
Hij traint zelf sinds jaren op hoog niveau met zijn eigen honden op het gebied van gehoorzaamheid. Naast zijn brede ervaring is hij cum laude afgestudeerd als hondentrainer en heeft hij de afgelopen jaren opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om het gedrag van honden steeds beter te kunnen begrijpen en te kunnen beïnvloeden. Zijn doel is om honden te trainen naargelang de context waar de hond opgroeit en leeft. Of het nou een huishond betreft, een wedstrijdhond, een hulphond, een hond voor bewakingsdoeleinden of politiewerk. Hij speelt in op de vraag van de baas en de omgeving van het dier en de verwachtingen hieromtrent. Hij is van mening dat elke hond anders is en hierdoor ook meerdere trainingsmethoden toegepast kunnen worden. Hij zoekt samen met u naar de beste werkwijze voor u en uw hond.

Shelley houdt zich, samen met zoontje Raf, voornamelijk bezig met het hondenpension en het klantencontact. Zij zorgt ervoor dat de honden een fijne plek krijgen in ons huis en ook een fijne vakantie hebben, evenals hun baasjes. Ze worden van de nodige aandacht voorzien en de honden worden een warm hart toe gedragen. 

E-mailen
Bellen
Map
Info